Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Разговор > Разговор са руским научником и космонаутом, академиком РАН Јуријем Михајловичем Батурином
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Разговор Arhiva
Разговор са руским научником и космонаутом, академиком РАН Јуријем Михајловичем Батурином
Разговор ће водити и преводити проф. др Корнелија Ичин са Филолошког факултета у Београду

12.03.2019. у 19:00 h
Атријум Народне библиотеке Србије


Задовољство нам је да вас позовемо да у уторак, 12. марта 2019. године, у 19 сати дођете у Атријум Народне библиотеке Србије, где ће бити уприличен разговор са руским научником и космонаутом, академиком РАН Јуријем Михајловичем Батурином, гостом Филолошког факултета Универзитета у Београду.

Разговор ће водити и преводити проф. др Корнелија Ичин са Филолошког факултета у Београду.

Јуриј Михајлович Батурин разговараће са Корнелијом Ичин о науци и уметности, о категоријама простора и времена као и о руским филозофима које је занимао космос.
Ово гостовање реализује се у оквиру серија гостовања у виду разговора и предавања Јурија Михајловић Батурина, који ће се одиграти у среду и четвртак на Филолошком факултету у Београду.

Јуриј Михајлович Батурин је руски академик, има образовање из три области (физичар, правник и новинар). Провео је око 20 сати у космосу током две експедиције, 1998. године и 2001. године, на космичким бродовима Сојуз ТМ-28 и Сојуз ТМ-32.

Улаз је слободан!
Добро дошли!

горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња