Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Вести > Такмичење за франкофону песму
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Вести Arhiva
Такмичење за франкофону песму

02.03.2019. у 18:00 h
Хол испред Централне читаонице НБС

Улаз је слободан – добро дошли!


Задовољство нам је да Вас позовемо да у суботу, 2. марта, у 18 сати, дођете у Хол испред Централне читаонице и испратите Такмичење за франкофону песму, које организују Француски институт у Србији и Студентски културни центар у Нишу, уз подршку Народне библиотеке Србије.

Сваке године у Србији стотине певача-аматера између тринаест и двадесет осам година окуша своју срећу на Такмичењу за франкофону песму. Од самог почетка одржавања ове манифестације 2004. године, учествовало је више од 1000 младих који уче француски језик. Они наступају са једном песмом на француском језику пред жиријем сачињеним од професионалаца из света музике и француског језика. Полуфинала су отворена за све – породице, професоре и пријатеље учесника.

Партнери Француског института у Србији и Студентског културног центра у Нишу у реализацији Такмичења за франкофону песму су: Амбасада Републике Тунис у Србији, Амбасаде Арапске републике Египат у Србији, Амбасада Канаде у Србији, Амбасада Републике Северне Македоније у Србији, Амбасада Црне Горе у Србији, Амбасада Либана у Србији и туристичка агенција Мондорама. Овај догађај подржала је и Међународна организације Франкофоније.
Улаз је слободан – добро дошли!
горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња