Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Концерти > Суботом у 6: Гала концерт
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Концерти Arhiva
Суботом у 6: Гала концерт
Мастер арт академија

09.06.2018. у 18.00 h
Хол испред Централне читаонице Народне библиотеке Србије
Улаз је слободан

Аутор и уредник програма Суботом у 6: Никола Вукановић


У суботу, 9. јуна, у 18 сати, уочи завршетка шестог музичког циклуса програма Суботом у 6 биће одржан Гала концерт Мастер арт академије.

Програм: Бах, Шопен, Паганини...

Мастер арт академија основана је 2014. године, са циљем да окупи младе и талентоване уметнике, пружајући им паралелно неопходна додатна усавршавања ван њихових матичних школа. Активност удружења заснива се и на промоцији наших најперспективнијих младих музичара. Они, као добитници вишеструких признања на домаћим и међународним фестивалима и такмичењима, заслужили су да широј јавности презентују и своја концертна искуства стечена у раду са најбољим менторима, како из земље тако и иностранства.

Посетиоци ће бити у прилици да уживају у музицирању најуспешнијих младих талената који су се прославили првим наградама на престижним међународним такмичењима у протеклој школској години. Стручни тим професора и ове године ће уручити признање Мастер арт лауреат за 2018. годину.

Циклус концерата Суботом у 6 покренут је 2012. године са циљем да афирмише талентоване младе музичаре и да у целости подржи квалитетну музичку и концертну активност младих у нашој земљи.

Добро дошли!

горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња