Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Разговор > Панел "Апдајк и политика: Можемо ли помоћу политичке еволуције Зеке Ангстрома објаснити Трампове присталице?"
Програм се организује у оквиру Пете међународне конференције Друштва „Џон Апдајк“ која се од 1. до 5. јуна одиграва на Филолошком факултету Универзитета у Београду.
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Разговор Arhiva
Панел "Апдајк и политика: Можемо ли помоћу политичке еволуције Зеке Ангстрома објаснити Трампове присталице?"

Програм се организује у оквиру Пете међународне конференције Друштва „Џон Апдајк“ која се од 1. до 5. јуна одиграва на Филолошком факултету Универзитета у Београду.
Учествују: проф. др Силви Мате проф. (Универзитет Екс-Марсеј, Француска), проф. др Јоав Фромер (Универзитет у Тел Авиву, Израел), проф. др Биљана Дојчиновић (Универзитет у Београду, Србија) и проф. др Скот Дил (Универзитет Кејс Вестерн Ризорт, САД). Модератор панела је председник Друштва „Џон Апдајк“ проф. др Џејмс Плат (Универзитет Илиноис, Веслијан)

05.06.2018. у 17:00 h
Атријум Народне библиотеке Србије

Улаз је слободан!
Добро дошли !!


Задовољство нам је да вас позовемо да 5. јуна, у 17 сати, у Атријуму Народне библиотеке Србије присуствујете панелу „Апдајк и политика: Можемо ли помоћу политичке еволуције Зеке Ангстрома објаснити Трампове присталице?“, који се одиграва у оквиру Пете међународне конференције Друштва „Џон Апдајк“ од 1. до 5. јуна на Филолошком факултету Универзитета у Београду.

На панелу учествују:
проф. др Силви Мате проф. (Универзитет Екс-Марсеј у Француској),
проф. др Јоав Фромер (Универзитет у Тел Авиву, Израел),
проф. др Биљана Дојчиновић (Универзитет у Београду, Србија) и
проф. др Скот Дил (Универзитет Кејс Вестерн Ризорт, САД).

Модератор панела је председник Друштва „Џон Апдајк“ проф. др Џејмс Плат (Универзитет Илиноис Веслијан).

Панел „Апдајк и политика: Можемо ли помоћу политичке еволуције Зеке Ангстрома објаснити Трампове присталице?“ завршна је сесија Пете међународне конференције Друштва „Џон Апдајк“ и одржава се у Народној библиотеци Србије будући да је у овој институцији Апдајк гостовао када је посетио Београд 1978. године.

 • Панел је на енглеском језику, превод за питања из публике је обезбеђен.

 • Информације о целокупном програму конференције која се одиграва на Филолошком факултету Универзитета у Београду можете погледати преко линка: http://www.fil.bg.ac.rs/wp-content/uploads/skupovi/JUS%20PROGRAM%20e-book.pdf  Целокупном програм КОНФЕРЕНЦИЈЕ у ПДФ формату
 • Download PDF
  Фото албум са Фацебоока Народне библиотеке Србије
  горе штампај пошаљи
  О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња