Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Вести > Свечано уручена донација књига Националној библиотеци Финске
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Вести Arhiva
Свечано уручена донација књига Националној библиотеци Финске

26.02.2018. у 13:00 h

У понедељак 26. фебруара у сарадњи са Министарством културе и информисања, свечано је уручена донација књига Одељењу за славистику Националне библиотеке Финске, од стране Народне библиотеке Србије и Музеја књиге и путовања.

Догађају су присуствовали: Паиви Алатало, заменица амбасадора Републике Финске у Београду, Дејан Масликовић, помоћник министра за развој дигиталне истраживачке ифраструктуре у области културе и уметности Министарства културе и информисања Републике Србије, Виктор Лазић, директор Музеја књига и путовања и Владан Тријић, заменик управника Народне библиотеке Србије.

Присутнима, испред Министарства културе и информисања обратио се Дејан Масликовић, а заменица амбасадора републике Финске госпођа Алатало, захвалила се на вредној донацији Националној библиотеци Финске од стране Народне библиотеке Србије и Музеја књиге и путовања, и изразила жељу за јачањем и развијањем сарадње између националних библиотека и осталих културних установа Србије и Финске.

Фото албум преузет са Facebooka Народне библиотеке Србије
горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња