Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Радионице > Деца деци у Народној библиотеци Србије
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Радионице Arhiva
Деца деци у Народној библиотеци Србије

20.12.2017. у h

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, Народна библиотека Србије, заједно са пријатељима, организује програм хуманитарног карактера „Деца деци у библиотеци“.

Од 20. до 22. децембра, ученици трећег разреда Основне школе „Светозар Марковић“ из Београда, кроз едукативне и креативне радионинице, имаће прилику да направе новогодишње честике и украсе за другаре из Дома „Дринка Павловић“ у Београду. Њихова инспирација су честитке из Фонда Народне библиотеке Србије.
23. децембра, угостићемо штићенике и васпитаче Дома „Дринка Павловић“ у Народној библиотеци Србије. Тада ћемо даривати најлепше поклоне са радионице, заједно са слаткишима и књигама прикупљеним у хуманитарној акцији. Студенти и ђаци из Дома добиће на поклон чланске карте Народне библиотеке Србије за 2018. годину. DOMACCINI кетеринг побринуће се да будемо прави домаћини нашим гостима.
Велику захвалност за радост даривања дугујемо свим колегама из Народне библиотеке Србије, као и нашим пријатељима-издавачима: ПЧЕЛИЦИ, АРХИПЕЛАГУ, КРЕАТИВНОМ ЦЕНТРУ и ПГП-РТС-у.  • Фото албум са радионице


  • Тим пројекта „Деца деци у библиотеци“, 25. децембра 2017. године, уручио је новогодишње пакете Дому „Дринка Павловић“ и том приликом примио у име Народне библиотеке Србије Захвалницу за изузетну племенитост, бригу, помоћ и допринос унапређењу заштите деце без родитељског старања.

    Захвалница Центра за заштиту одојчади, деце и омладине Звечанска припада и свим учесницима и пријатељима Пројекта, којима се овом приликом још једном захваљујемо.

    горе штампај пошаљи
    О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња