Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Концерти > Суботом у 6: Гала концерт
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Концерти Arhiva
Суботом у 6: Гала концерт
Завршни концерт Мастер арт академије за школску 2016/2017. годну

10.06.2017. у 18.00 h
Хол испред Централне читаонице Народне библиотеке Србије
Улаз је слободан

Аутор и уредник програма Никола Вукановић


У суботу, 10. јуна 2017. године, у оквиру петог циклуса концерата Суботом у 6 биће одржан Гала концерт Мастер арт академије.

Представиће се најуспешнији млади таленти који су у текућој школској години освојили највиша признања на престижним међународним такмичењима. Најуспешнији међу њима, по процени стручног жирија који чине познати професори окупљени око Мастер арт академије, добиће звање Мастер арт лауреата.

Мастер арт академија основана је у децембру 2014. године, са циљем да окупи младе и талентоване уметнике, пружајући им паралелно неопходна додатна усавршавања ван њихових матичних школа. Активност удружења заснива се и на промоцији наших најперспективнијих младих музичара. Они, као добитници вишеструких признања на домаћим и међународним фестивалима и такмичењима, заслужили су да широј јавности презентују и своја концертна искуства стечена у раду са најбољим менторима, како из земље тако и иностранства.

Циклус концерата Суботом у 6 покренут је 2012. са циљем да афирмише талентоване младе музичаре и да у целости подржи квалитетну музичку и концертну активност младих у нашој земљи.

Добро дошли!

горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња