Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Концерти > Суботом у 6: Примавера
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Концерти Arhiva
Суботом у 6: Примавера
Пролећни концерт младих виолиниста Мастер арт академије

29.04.2017. у 18.00 h
Хол испред Централне читаонице Народне библиотеке Србије
Улаз је слободан

Аутор и уредник програма Никола Вукановић


У суботу, 29. апирла 2017. године, у оквиру циклуса концерата Суботом у 6 Мастер арт академија представиће младе музичаре који ће учествовати на овогодишњим најпрестижнијим такмичењима у Чешкој, Словачкој, Италији и Србији.

Мастер арт академија основана је у децембру 2014. године, са циљем да окупи младе и талентоване уметнике, пружајући им паралелно неопходна додатна усавршавања ван њихових матичних школа. Активност удружења заснива се и на промоцији наших најперспективнијих младих музичара. Они, као добитници вишеструких признања на домаћим и међународним фестивалима и такмичењима, заслужили су да широј јавности презентују и своја концертна искуства стечена у раду са најбољим менторима, како из земље тако и иностранства.

Циклус концерата Суботом у 6 покренут је 2012. са циљем да афирмише талентоване младе музичаре и да у целости подржи квалитетну музичку и концертну активност младих у нашој земљи.

Добро дошли!

Фото албум са Facebooka Народне библиотеке Србије
горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња