Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Концерти > Суботом у 6: Мастер арт солисти
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Концерти Arhiva
Суботом у 6: Мастер арт солисти
Концерт младих талената виолинског мастер класа проф. Тимура Мељника (Беч, Аустрија) са специјалним гостима

17.12.2016. у 18.00 h
Концерт реализован у сарадњи са Мастер арт академијом и Аустријским културним форумом

Хол испред Централне читаонице Народне библиотеке Србије
Улаз је слободан

Аутор и уредник програма Суботом у 6: Никола Вукановић


У суботу, 17. децембра 2016, у 18 сати, у оквиру циклуса Суботом у 6 биће одржан концерт Мастер арт солисти. На концерту ће наступити млади таленти виолинског мастер класа проф. Тимура Мељника са специјалним гостима.

У организацији Мастер арт академије у току је мастер клас виолинисте Тимура Мељника, професора са бечког конзерваторијума за музичке и драмске уметности "Прајнер" у Бечу.

Мастер арт академија основана је у децембру 2014. године, са циљем да окупи младе и талентоване уметнике, пружајући им паралелно неопходна додатна усавршавања ван њихових матичних школа. Активност удружења заснива се и на промоцији наших најперспективнијих младих музичара. Они, као добитници вишеструких признања на домаћим и међународним фестивалима и такмичењима, заслужили су да широј јавности презентују и своја концертна искуства стечена у раду са најбољим менторима, како из земље тако и иностранства.

Због великог интересовања, уз помоћ Аустријског културног форума, Тимур је по трећи пут у прилици да сарађује са најталентованијим младим виолиниста из целе земље који ће се представити на концерту у националној библиотеци.

Добро дошли.

горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња