Приступна страна
Приступна страна > Дешавања > Концерти > Суботом у 6: Виртуози Мастер арт академије
Предавања
Разговор
Семинари
Изложбе
Концерти
Стручни скупови
Радионице
Конференције за медије
Представљања
Пројекције
Посете
Препоруке
Download
Дигиталне виртуелне изложбе
Вести
Округли столови
Фото албуми
Легат Љубице Цуце Сокић
Концерти Arhiva
Суботом у 6: Виртуози Мастер арт академије

29.10.2016. у 18.00 h
Хол испред Централне читаонице Народне библиотеке Србије
Улаз је слободан

Аутор и уредник програма Никола Вукановић


У суботу, 29. октобра 2016. године, Мастер арт академија својим првим концертом у петој сезони циклуса „Суботом у 6“ представиће публици најуспешније младе музичаре, признате таленте из целе Србије. Вишеструки добитници првих награда на домаћим и међународним такмичењима извешће дела Баха, Паганинија, Крајслера и других познатих композитора.

Мастер арт академија основана је у децембру 2014. године, са циљем да окупи младе и талентоване уметнике, пружајући им паралелно неопходна додатна усавршавања ван њихових матичних школа. Активност удружења заснива се и на промоцији наших најперспективнијих младих музичара. Они, као добитници вишеструких признања на домаћим и међународним фестивалима и такмичењима, заслужили су да широј јавности презентују и своја концертна искуства стечена у раду са најбољим менторима, како из земље тако и иностранства.

Циклус концерата Суботом у 6 покренут је 2012. са циљем да афирмише талентоване младе музичаре и да у целости подржи квалитетну музичку и концертну активност младих у нашој земљи.

Добро дошли!

горе штампај пошаљи
О нама / Каталози/e-Извори / Збирке / Инфо за кориснике / За библиотекаре / Образовни центар / Издања / Дешавања / Инфо за издаваче / Међународна сарадња